FARFARBESÖK

Idag har vi haft besök av Thyras farfar och Isa. Så fort de kom hit skulle Thyra ta med farfar till lekplatsen- Hon höll hela tiden på att säga "fafa hoppa", vilket betyder att farfar skulle hoppa från gungan och det gjorde han också! Han var med oss och åt middag, tyvärr åt Thyra inget till middag idag. 



Thyra höll koll på Isa ute på terassen


Efter middagen tog vi oss en promenad så att Thyra kunde somna gott i vagnen och det tog inte många minuter innan hon sov. Vi gick för att titta till den tomt vi har tingat ifall det blir husbygge. Det är min stora dröm att få bygga ett eget hus och få bestämma precis hur vi ska ha det, men än så länge är det bara en dröm. Det är mycket om är väldigt oklart innan vi kan börja planera för att bygga, bland annat mitt jobb och vart vi vill bo...två ganska tunga saker.




Far och son ute på promenad




Här kommer kanske vårt drömhus att stå en dag...



När vi var tillbaka hemma igen hjälpte svärfar oss med att beskära vårt äppleträd. Det har inte blivit gjort på några år så det var verkligen på tiden, förra året hängde grenarna nästan nere på marken när äpplena kom. Tusen tack för hjälpen!




Svärfar i full fart med att klippa av grenar




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0