FLYTTAR

Jag flyttar över min blogg till den här adressen www.justharochnu.blogspot.com.

Aledningen till flytten är att det är mycket enklare att göra en fin design där, då slipper jag tjata på M om att ändra saker hela tiden. Problemet är bara det att vi vet inte hur man gör för att få med sig alla gamla inlägg till nya adressen, men jag hoppas att min egen datahacker ska fixa det :) Går det inte att fixa kommer jag tillbaka hit, vill ju inte missa ett års bloggande!

Fortsätt gärna att följa oss i vår vardag och allt vad den innebär! Det blir inga fler nya inlägg här utan de kommer på nya adressen. Spara den nya adressen och kika in lite då och då, DU ÄR SÅ VÄLKOMMEN ♥

...OCH I MORGON

Skolan är stängd i morgon också så det blir till att jobba hemifrån i morgon också. Kan väl inte påstå att jag jobbat så mycket i dag men i morgon har vi fått uppgifter vi ska göra så då får Thyra gå till förskolan så jag kan jobba. Tror det blir toppen för henne att få leka med alla kompisar igen, bara hon inte drar med sig några basilusker hem för jag tycker var och varannan är magsjuk :/ Kommer kännas konstigt att vara ensam hemma i morgon, tror inte det har hänt att jag är hemma och Thyra på förskolan sen vi skolade in henne.

Nu ska jag hjälpa M att heja fram längdåkningstjejerna till medalj! GOD NATT!

LEDIG I DAG OCKSÅ

Egentligen skulle jag varit på jobbet och Thyra på förskolan i dag, men på grund av snökaoset som varit i helgen är min arbetsplats stängd tills de röjt all snö på taket. Så det fick bli en extradag ledigt, passade oss bra eftersom vi skulle till BVC på 2½ års-kontroll i dag. Vi kom precis hem där ifrån och Thyra väger nu 12.2 kg och är 91cm lång, ingen jättetjej vi har men hon är jättebäst ändå! BVC-sköterskan pratade lite med Thyra och bad henne göra vissa moment och det gjorde hon utan problem..så duktig! Nu blir det inget nytt besök förrän vid 4-årsålder.

I morgon hoppas och tror jag att allt är som vanligt igen, Thyra behöver komma till förskolan och leka lite med sina kompisar.



Vår U N D E R B A R A tjej ♥


29 ÅR


21 februari - min födelsedag!


I går var dagen då jag fyllde 29 år! Inte så mycket att fira egentligen, 29 låter gammalt i mina öron, bättre blir det nästa år då jag fyller 30! Dagen började med sång och paket från mina sötnosar ♥ Jag fick mobiltbredband, så nu kan jag surfa över allt på min lilla fina dator :) Av sessan fick jag en egengjord pärlplatta :) På eftermiddagen var det kalas för släkten. Jag fick så många fina presenter så det är inte klokt. Tusen tack!


Vi bjöd på kakbuffé



Full fart på leken...



...och i skidbacken!


FIRAR 1 ÅR

I dag firar vi att min blogg fyller 1 år och det gör vi med en ny design! Allt är inte helt klart men det får duga så här så länge. Vad tycker ni? Bättre eller sämre än den förra? Funderar på att byta från blogg.se till en annan adress som en kompis till mig har, det verkar mycket enklare att lägga till detaljer i designen på den sidan. Här får jag be M snällt om hjälp för minsta lilla ändring.

Hipp Hipp Hurra för bloggen i dag! :)

SNÖKAOS

Just nu är det verkligen S N Ö K A O S! M och grannarna har varit ute och skottat, och jag gissar att det behöver skottas mer än en gång i dag. Bilarna kör fast här inne på kvarteret, nyss fick M rycka ut och skotta loss en bil...galet alltså! M och Thyra gav sig precis i väg för att uträtta några ärenden i stan, vi ska ju ha kalas här i morgon och då behöver vi handla hem lite grejer. Själv ska jag passa på att baka, går liiiite snabbare när inte Thyra hjälper till, vilket hon mer än gärna gör så baka ensam när hon är hemma är inte att tänka på!



Thyras fönster i morse!


Alla våra planer för den här helgen har kastats om; i går skulle vi varit hemma hos Fam Andrén/Sekund men de var däckade i magsjukan och nu i kväll skulle jag varit på fest hos Rebecka men de var också däckade i magsjukan :( Men våra söta vänner Hedda & Co kommer och förgyller vår kväll i kväll och i morgon blir det kalas så helgen blir toppen ändå!


Syns inte att jag skottade och slet i går!



Snö högt och lågt!


SNÖ - HUR MYCKET SOM HELST!





 

 


TRÄFFAT MUMINTROLLET!

Gissa vem jag och Thyra träffade i dag...MUMINTROLLET! Vi tog bussen ner till stan och gick till Rörstrands där Mumintrollet var på besök och där de hade lite aktiviteter för barnen, bland annat fick Thyra måla sin egen mugg.


Hemma i väntan på att få komma i väg, i vagnen och på bussen...


När vi kom var det en hel del barn som satt runt bordet och målade muggar, men en efter en blev de klara och åkte hem. Thyra satt i godan ro och målade och målade och målade...och givetvis sngelade hon en hel del på muminfilmen som visades på tvn. Flera gånger kom mumintrollet och hälsade på och Thyra både kramade och vinkade till mumin :) Mysig dag!



...krama Mumin, måla mugg och stolt bära påsen med muggen i :)


BÄTTRE

Det hjälpte nog att få gnälla av sig lite här förut för nu mår jag bättre :) Vi har till och med varit ute och skottat. Eller jag var ute, Thyra var ute i ca 15 min sen ville hon gå in, så hon satt i köket och åt päron och tittade glatt på mig när jag slet med snön. Eftersom snöfalletavtagit lite ska vi ta oss in till stan med bussen...om vi nu fixar det!? Galet att man knappt förstår hur man ordnar en vanlig bussbiljett nu för tiden (säger kanske nåt om hur sällan vi åker buss...).


BLÄÄÄÄ

Usch känner mig inte helt hundra i dag. Trist när man är ledig och vill ägna en massa tid åt sånt man inte hinner annars, men mest trist är att jag inte orkar ge Thyra all den uppmärksamhet hon borde få nu när vi är hemma tillsammans. Får hoppas att det ger med sig under dagen...

KVÄLL

Sitter i sängen men datorn i knät och OS på i bakgrunden, lugn och skön kväll. Min lilla fina dator är perfekt på många sätt, men något av det bästa är att den är så smidig att ha i knät. Borde kanske ta upp en bok och läsa lite men det är så lätt att fastna i surfandet på nätet :)

I morgon ska söta mormor först bjuda på lunch och sen ta hand om sessan några timmar så jag kan göra stan ensam, går liiiite fortare så :) Har en hel del ärenden som jag behöver få fixade. Thyra älskar att vara hos mormor och morfar och jag får lite egentid, win-win alltså! På kvällen kommer faster Malin och tar hand om sessan en stund så mamma och pappa får träna. Ännu en win-win-situation. Jag har vilat i två dagar nu, så nu ska jag förhoppningsvis ha en massa ork till cirkelfysen...träningsvärk i en vecka efter den men det får man ta :)

Färdig babblat för nu...ska (kanske) logga ut nu och titta lite på OS, sen sova - GOD NATT!

DUKTIG

Måste berömma mig själv för att jag varit så duktig och jobbat lite nu i kväll. Det blev ju ett lite snöpligt slut på arbetsveckan i fredags så jag fick ta med mig lite rättning hem, men nu så har jag betat av en del :) Duktiga jag!



En del av rättningshögen är avverkad.


VÅRFINT INNE

Trots all snö ute har jag gjort det lite vårfint inne. Jag har varit så less på mina tråkiga blommor i fönstrena så nu har jag bytt ut en del och i morgon ska jag fram på stan och leta efter en kruka så det kan bli lite nytt i vardagsrummet också. Så nu kan VÅREN komma tycker jag!


Lite vårnytt hemma hos oss :)


ÄNNU MER LEK

Efter den dumma förkyldningen har det nu varit L E K i två dagar! Först med Leia och i dag med Hedda och Senna, Stella var tyvärr sjuk. Tjejerna härjade runt som hejsan, Thyra och Hedda i spetsen och Senna lite avvaktandes efter. Vi mammor pratade och mindes tillbaka på hur det var de första gångerna vi träffades då vi fick fika i skift för att det alltid var något barn som var missnöjt och behövde vyssjas, och senare då de kröp omkring och man fick passa dem så de inte rev ner något eller fick tag i något olämpligt. Nu ser man knappt röken av dem mer än när det är mat eller fika på bordet :) En mysig stund som jag hoppas vi gör om snart igen, för det märks att vi har MYCKET att prata om när vi ses :)


Det SKA vara tre tjejer på bilden någonstans, inte lätt att fota rörliga tjejer med en långsam kamera!


EN DAG MED VÅRA VÄNNER FRÅN OLOFSTORP

Söta Camilla och Leia spenderade sin dag hos oss i går. Vi började dagen på öppna förskolan där jag tror Thyra kände sig hemma för hon vågade ta för sig en del, fast med mamma i lagom närhet. Sångstunden var spännande för då satt hon koncentrerade till tusen och lyssnade och härmade efter.


Lek på Öppna Förskolan



Planen var att tjejerna skulle sova efter all lek så jag och Camilla kunde luncha i lugn och ro, Leia gjorde som var tänkt men inte Thyra. Hon skulle minsann inte sova fast hon satt och nästan hängde över bordet så trött så trött, men sova det kan vara farligt för då kan man missa något. Men hon skötte sig jättebra och satt och mumsade på en knäckemacka så jag och Camilla hann allt prata en hel del :) Sen somnade en trött sessa i bilen på vägen hem. Medan Thyra sov och Leia utforskade Thyras rum smidde jag och Camilla lite semesterplaner :)


Thyra är däckad av all lek, då passar Leia på att testa Thyras leksaker :)

 

 

Dagen gick som alltid när vi träffas alldeles för fort, men jag hoppas vi ses snart igen! Jag fick en jättefin födelsedagspresent av Camilla - ett armband från SNÖ. Sååå fint och alldeles för mycket! Tack bästa, söta vännen ♥



T A C K!

MYSDAG

Vi har haft mysig date med Cissi i dag. Vi kikade runt i affärer, tog en fika och hamnade en liten stund på biblioteket. Thyra somande så fort bilen backade ut från parkeringen :) Hon tyckte nog det var skoj att vara på stan, dels för att vi varit inomhus sedan i fredags pga den dumma förkylningen som nu äntligen börjar släppa, och dels för att hon på vägen ner till stan sa "Det var längesen vi var på stan mamma...", mammas tjej det! Glömde givetvis kameran hemma så jag har inga bilder att bjuda på. Det var dåligt utbud i affärerna, jag som behöver något fint att ha på mig till lördagens fest!

Innan träningen nu i kväll åkte vi hem till mamma och pappa en sväng, pappa kom hem från tre-veckors-jobb i Ryssland i natt så det var skoj att träffa honom. Han hade köpt en så fin rysk docka till Thyra, en sån där docka med många smådockor i. Thyra var så klart jätteglad över att få leka med moja :)

Vågar knappt skriva det men här har vi redan släckt ner och gått och lagt oss, tidigt jag vet men SÅ skönt när man är trött. De senaste dagarnas träning börjar kännas i kroppen så jag hoppas på en skön natts sömn. I morgon väntar en lika mysig dag för då kommer Camilla och Leia hit. Vi ska ev till Öppna förskolan en sväng, vet inte när jag var där senast men det är säkert över ett år sedan. Vi hängde ju mycket där när Thyra var liten, mysigt ställe :)

GOD NATT

LEK

Just nu pågår det lek för fullt här hemma. Thyra har flyttat ut sina möbler till vardagsrummet och bjuder nu M på mat. När han ätit upp maten får han "ta något ur påsen"...hmm undrar vart hon hört det ;)

Åh NEJ, nu åkte keyboarden fram, present från kusinerna som tröttnat på den, börjar förstå varför...den spelar HÖGT!



"Här får du lite mat pappa..."



Keyboarden spelar HÖG musik, får kanske spela in en video så ni förstår ;)



FÖDELSEDAGAR

Grattis till Oscar som fyller 1o år i dag. Kan inte riktigt fatta att det redan är 10 år sedan han föddes, 10 år sedan jag och M kom upp på BB här i stan(!) och gosade men en nyfödd liten Oscar. Kan ni tänka att jag var mörkhårig då också, nästan så jag glömt det själv faktiskt. Oscar firade ju sin födelsedag i fredags men då fick ju jag och Thyra stanna hemma på grund av den dumma förkylningen som inte riktigt vill ge med sig. Tidigare i dag var jag uppe och tände ett ljus på farfars grav, det är nämligen farfars födelsedag i dag också!


Ett gammalt kort på Oscar där han håller i sin nyfödda kusin Thyra


PANNKAKSMIDDAG

I dag bjöds det på pannkaksmiddag hemms hos oss, och det var inte bara en kock utan två...


Thyra hjälper(?) gärna till i köket :)


14 FEBRUARI - ALLA HJÄRTANS DAG

I dag är det alla hjärtans dag så krama alla nära och kära lite extra!

 


INGEN NY DESIGN

Det blir ingen ny design i dag, vi orkade inte hålla på mer. Nu är det skidskytte som gäller - Heja Sverige!

P.S Somnade under melodifestivalen, missade jag något??


LÖRDAGKVÄLL

Efter god middagsmat har vi nu landat i soffan alla tre. Frågan är om det blir OS eller melodifestivalen som kommer visas på vår tv, skulle tro att det blir lite av båda :) M har jobbat hårt med den nya designen på bloggen, får se om vi (läs M) hinner fixa i ordning den i kväll då blir det premiärrelease i kväll :)



NJUT lördagkvällen!


LEK MED MORMOR

Thyra är lite bättre i dag, fortfarande förkyld och jobbig hosta men inte alls lika gnällig. På förmiddagen hade vi mormor här på besök. Vi fikade gott med semlor, årets första för mig och jag blev så mätt så jag vet inte om jag vill ha någon mer semla i år. Sedan var det lek som gällde, Thyra fick oss allihop att göra diverese kakor av hennes deg :)

I dag har jag gjort något så ovanligt som att träna på en lördag. Riktigt skönt var det så nu kan jag sitta här i soffan och luta mig tillbaka med gott samvete. Får nog bli fler lördagspass...


I dag har vi lekt med mormor :)


SPORTLOV

Nästa vecka är det sportlov och jag är ledig HELA veckan! Det kommer bli en massa mys och kvalitetstid med Thyra så klart, men sen blir det också besök av Camilla och Leia (hoppas bara Thyra hinner bli frisk!), lekdate med tjejgänget, massor av träning, bakning, fest och kalas...känns som det kommer bli en toppenvecka! Framför allt ska jag njuta av att inte behöva vakna av väckarklockan 06.00 utan ta sovmorgon så ofta jag bara kan :)




LITEN SJUKLING

Just nu skulle vi varit på kalas alla tre men M fick åka ensam till Oscar som fyller 10 år i helgen, Thyra är nämligen sjuk. Det började i går med att hon var jättetät i näsan och hostade lite smått. Men i natt bröt det ut rejält, tror inte vi sov många timmar i natt, Thyra hostade och hostade och hostade. Stackars liten blir alltid så hostig när hon är förkyld. Vi bestämde i alla fall att hon fick vara hemma från förskolan i dag, så M och hon var hemma och tog det lugnt. Vid 11 ringde M och sa att jag fick skynda mig hem för Thyra var otröstlig och gnällde över ont i örat. Så det var bara att lämna skrivbordet och rättningshögen och bege sig hemåt, alla planer för eftermiddagen blev inställda (Cissi: Hoppas på en fika en annan dag snart!). Men självklart går sessans hälsa först. Efter lite alvedon lugnade hon sig och nu återstår det att se om det är öroninflammation eller en elak förkylning. Nu sover hon i alla fall men det hörs host, host från sovrummet titt som tätt...stackars vår lilla sessa!




HOS OSS JUST NU

Här hemma är det soffmys framför Nicke Nyfiken och matlagning som gäller. En ganska vanlig eftermiddag vid den här tiden hemma hos oss med andra ord. I kväll kommer M hem och då kan jag äntligen komma iväg och träna. Cirkelfys är det som gäller och sist hade jag träningsvärk (OND sådan) i nästan en vecka. I morgon är härliga helgen här igen och efter den vankas det en veckas lov...ljuvligt! :)



Filmtajm här just nu.


Update: TRIST, det blir ingen träning för mig i dag, M missade bussen i Skövde och blir därför sen :( Jag som städade som en tok förut för att hinna klart innan jag skulle i väg. Får ta nya tag och hoppas på träning på lördag i stället.


DAGS ATT SOVA

Natten i natt blev precis som jag trodde att den skulle bli, jag sov jätteoroligt och vaknade en gång i timmen. Det är M som sköter väckarklockan här hemma och nu när han inte är hemma är jag nervös för att försova mig, antar att det var därför jag sov så oroligt i natt. Sömnbristen börjar kännas av så jag ska alldeles strax gå och lägga mig UTAN dator den här gången, i går fick den följa med och det resulterade i att lampan släcktes för sent. Det senaste har jag varit urdålig på att läsa böcker, måste skärpa mig på den fronten, finns ju inget skönare än att lägga sig tidigt med en bra bok...skärpning!

SOV GOTT ♥

THYRA HAR OCKSÅ FÅTT NYTT...

...av farmor och farfar! De var här i måndags och hade då med sig två paket till Thyra - en prinsesskudde och en väska full med hårband och hårspännen. Kudden har redan blivit en favorit och väskan har packats i och ur ett antal gånger.


NYTT I GARDEROBEN

Eftersom M sällan tittar in här vågar jag visa er mitt senaste köp (vi har ju sparår). Det är en underbar blus i ljusrosa med lite brodyr i halsringningen. Jag sprang på den av en händelse men kände bara att den ska jag ha! Jag hade på mig den på jobbet häromdagen och fick jättemånga fina komplimanger för den, sånt är alltid kul :)


SOV GOTT

Nu har jag gjort brandskyddsutbildning....på internet! Känns lite som en parodi att göra det på nätet, men hur som helst så var det löjligt enkelt så det gick fort. Nu ska jag logga ut för i kväll så jag är pigg i morgon när jag ska göra alla morgonfix själv, är livrädd för att försova mig så jag lär säkert sova oroligt.

GOD NATT

TOKIG KVÄLL

M är på jobbresa till Stockholm så jag och Thyra får klara oss själva några dagar. Självklart körde det direkt ihop sig med hämtning på förskolan, det som annars aldrig brukar vara något problem, men snälla mormor kom som en räddande ängel.


Vi har en riktig HOPPETOSSA här hemma :)


Nu i kväll har vi lekt och tokat oss så vi har ont i magen av allt skratt. Hoppetossa som hon är Thyra så hoppar hon från ALLT, det senaste är att hoppa högst upp från hennes tripp-trapp-stol, liiite nervös mamma som står bredvid. Medan jag lagade mat passade busungen på att riva ut en hel hög av mina kläder ur garderoben, och som om inte det vore nog så skulle hon prova vartenda plagg. Hon sprang i skyttetrafik mellan sovrummet och köket med mina byxor och tröjor...toker!



Utforska mammas garderob är skoj!


SOMMAR SOMMAR SOMMAR

Nu sitter jag och M här och planerar sommarsemestern...ser ut att kanske, kanske bli RIKTIGT bra! Hoppas, hoppas, hoppas.... :)

TRÄNINGSVÄRK

Nu ska jag i väg och bättra på min träningsvärk som har gjort sig påmind i flera dagar nu. Det kan behövas efter svullande på kalas...


LÖRDAGKVÄLL

Nu ska vi strax hemma till ett av världens goaste par - Ciss & Rickard. Det blir mat (god som ALLTID hos dem), melodifestival och säkert spel :) Bjuder på en låt som gör att du kommer i partystämning!

Hoppas ni alla som kikar in här får en fantastisk lördagkväll - KRAM


PIPPIFLÄTOR

Thyra har fått så långt hår nu att vi kan göra flätor. Så i dag gjorde vi ett första försök och det gick faktiskt BRA! Jag är urkass på allt vad styla hår heter så jag blev glatt överraskad när jag fick se två små flätor dingla i bak på Thyra. Själv var hon nog också väldigt stolt för hon gick och kikade i spegeln och kände på flätorna flera gånger OCH de har fått sitta i HELA dagen.


Fina flätor har vi lyckats få till i dag :)


MYSIG LEKDATE

Sötaste Hedda och Sofia har varit hemma och lekt med oss i dag. Behöver jag berätta att tjejerna lekte runt som tokar, det var precis att de hann sitta ner och äta mellanmål :) Medan tjejerna lekte smidde jag och Sofia semesterplaner. Förra året åkte vi till Vimmerby tillsammans och det blev väldigt lyckat så vi tänkte att vi ger oss på en semestertripp till, vart det bär av åter står att se :)



Fick fina tulpaner av våra vänner i dag - TACK!


VINTER

Vinter kan vi lugnt säga att vi har nu, och i dag har det varit en underbar vinterdag, strålande sol och fullt med snö ute. Många börjar tröttna på snön nu men jag tycker fortfarande att det är härligt, så länge vi slipper slasket. På kvarteret här hemma är det STORA vallar med snö längst hela gatan...MYSIGT! Jag och M sitter till och med här och kikar på fjällresa över påsk, lite utförsåkning och mys i en fjällstuga, visst låter det härligt! :)



FAVORITER I GARDEROBEN

Faster Malins present från Thailand har minst sagt gått hem! Det finns knappt några andra kläder som gäller, pyjamasen far av och kjolen och linnet på direkt på morgonne och direkt när vi kommer hem på eftermiddagarna. Om Thyra fick bestämma skulle hon gå till förskolan i setet också, men där säger mamma stopp, i alla fall så här års. Det senaste är att hon till och med ska SOVA i kjolen och linnet :) Det är skoj att hon gillar det hon får men det börjar bli liiiite tjatigt att se henne bara i de kläderna ;)


FAMILJELEK

I onsdags var det dags för familjelek på Friskis & Svettis - favoritstunden på veckan enligt Thyra :) Den här gången var Hedda med och då var det mer fart på Thyra. Hedda är lite mer framåt och då vågar även Thyra lite mer. Det är så roligt att se tjejerna tillsammans för de har verkligen KUL ihop. Hinderbanan är ett populärt inslag på gympan men än så länge vågar Thyra sig inte på kullerbyttan men vi får öva på det ;)



Inte lätt att fota två rörliga tjejer med mobilkamera :)


HEJ!

Tittar in och säger HEJ bara! Den här veckan har det varit galet mycket att göra på båda dagar och kvällar så därför har bloggen fått stå åt sidan lite. I morgon hoppas jag få lite tid över att berätta för er vad vi haft för oss de senaste dagarna.

P.S I dag har jag gosat med bebis...supermysigt!


21:25

 Jaha, då har min och Thyras lediga dag snart nått sitt slut. Otroligt lyxigt att få vara ledig så här mitt i veckan. Tempot i dag har varit LUGNT, nästan för lugnt jämfört med vad man är van vid. Efter Thyras middagsnap bakade vi chokladbollar, första och sista gången tror jag. Det gick bra men det var ju klenigt ÖVER ALLT! Hon brås verkligen på sin far när det gäller att klena ner i köket ;)



Nu i kväll har jag äntligen kommit i väg och tränat, tack vare Sofia! Vi testade på cirkelfys och det kommer garanterat kännas i musklerna i morgon, men det är ju så det ska vara. På torsdag ger vi oss på det igen! När jag kom hem fann jag mina godingar i soffan, Thyra sovandes på M. Hon hade varit oroliga i kväll och inte velat sova i varken sin säng eller vår, hoppas hoppas hon inte är på väg att bli sjuk. Nu sover hon i alla fall i sin säng och vi ska snart sova i vår. Hoppas hon upprepar natten som var för då sov hon HELA natten i sin säng. That's my girl!



Det BÄSTA jag har!


INNE-DAG

Än så länge har vi kört en innedag eftersom det har snöat en hel del nu på förmiddagen. Fast vi tog sovmorgon har vi hunnit med en hel del; rensat bland Thyras kläder, målat naglar, lekt en massa, tittat på film och nu lagas det mat...

Får nog bli en promenad efter maten så vi får lite frisk luft. Ska gå och kika på ett hus som vi har tänkt ta lite idéer från. Vi har gjort lite små ändringar på vår husritning och kanske att det blir några fler innan den slutgiltiga ritningen är färdig. Man kommer på nya idéer hela tiden, tyvärr finns det ju vissa saker som hindrar en från att uppfylla alla önskningar så som t ex ytan på huset och budgeten, inga jätteviktiga saker eller hur ;)




Lite av vad vi gjort i dag...


LEDIG I DAG

I dag är jag ledig från jobbet, känns väldigt lyxigt att få vara ledig så här mitt i veckan måste jag säga. Planerna för dagen är inte många, jag och Thyra ska mest vara här hemma och skrota. Några garderober och skåp tänkte jag försöka rensa ur så det blir lite ordning här hemma. Än så länge har vi bara myst i sängen framför Bolibompa, men det börjar väl bli dags för lite frukost. Tänk vad lyxigt man hade det när man var föräldraledig, ledig varje vardag, ska NJUTA till max i dag!


UTMANING

Jag har blivit utmanad av Christin. Jag är inte superhaj på hur man gör sånt här men jag ska ta fram foto nummer 7 i mapp nummer 7, och när jag gör det är det den här bilden som kommer fram...




Thyra kramar favoritfiguren Bamse.


FULL FART HELA DAGEN

Här hemma är det full fart från det att Thyra slår upp ögonen till det att hon går och lägger sig. Tyvärr kan man väl säga, är det ingen morgontrött tjej vi har här hemma, i dag var hon uppe med mig vid 6-tiden och så fort vällingen var uppäten var det lek på rummet som gällde. Nu i kväll har vi busat så Thyra kiknade av skratt - härligt när huset fylls av skratt!



Här är klockan strax efter 06 på morgonen, kan man knappt tro va?! Nattlinnet har redan åkt av och på har favoritsetet åkt :)




Bus och skratt ända fram till läggdags :)


RSS 2.0