FIKA UTE I STRÖ

Jag ligger lite efter i uppdateringen av bloggen så här kommer lite bilder från vår trevliga eftermiddag ute i Strö igår. Min bror och hans sambo Maria har en sommarstuga ute i Strö och i helgen var de där och grejade så då passade vi på att åka ut och hälsa på dem.


Här ser ni Mikael och Marias sommarstuga


När vi kom höll Maria på att göra en ny rabatt och man blir så otroligt inspirerad av att greja när man ser henne för hon har alltid något på gång och allt hon gör blir så fint och bra! Så imorgon ska vi ta tag i de få rabatterna vi har här hemma och plantera nya fina blommor i dem, fylla på med jord och täckbark och göra fint helt enkelt.




Så här fina blommor ska vi plantera i vår rabatt



Thyra stortrivdes ute i stugan för Mikael och Maria hade varit så omtänksamma och köpt leksaker som hon kunde leka med och det bästa av allt var nog de supersöta träskorna som Maria hade köpt till henne. Hon tog på sig dem direkt och sen ville hon inte ta dem av sig! Sen fick Thyra även en present av Mikael och Maria  som de hade köpt när de var i London, hon fick en jättefin Reebok t-shirt. Ni tänker alltid på Thyra och är så otroligt gulliga mot henne...ni är den bästa morbrodern och mostern man kan tänka sig!



Jättesöta träskor som Maria köpt till Thyra



Så här glad var Thyra i sina nya skor


Sötnosen med blomma i håret


Vi hoppas på många sköna vår- och sommardagar ute i stugan. I år måste vi testa båten, på tal om båt så hade Maria även ordnat med en flytväst som passar till Thyra...hon är för gullig Maria! Ska bli spännande att se vad Thyra tycker om att åka båt. Förra sommaren åkte hon faktiskt båt två gånger och då gick det jättebra, får se hur det går i år...



Härlig utsikt från den inglasade terassen



Thyra mumsar i sig god fika



Far och dotter myser tillsammans


Tack för en trevlig söndagseftermiddag! Vi ses igen på fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0