SÖNDAGSMIDDAG I JÄRPÅS

Idag var vi bjudna hem till Ms föräldrar på söndagsmiddag. Det var inte bara vi som var där utan även Ms systrar med familjer. Det var kul att vi alla kunde samlas för en gång skull. Förr var jag och M ofta hemma hos hans systar men nu räcker tiden inte till, var och en har fullt upp med sitt, men när vi väl ses har vi jättetrevligt. I vår/sommar är det en hel del fester så då kommer vi alla ses. Det börjar med bowlingfest, sen 40-årsfest och sen 65-årsfest, så det blir många festligheter tillsammans - kul!



Alla samlade till middag


Vi blev bjudna på riktig söndagsmiddag, det var kött och potatis och sen efterrätt som bestod av glass, senare blev det även kaffe och kaka. Malin, Ebba och jag var tvungna att gå ut och gå en promenad för vi var sååå mätta! Tusen tack för supergod mat!.



Thyra mumsar i sig av den goda maten


Thyra har alltid jätteskoj tillsammans med alla sina kusiner. Från det att vi kommer till att vi åker hem är det full fart, det ska ritas, gås i trappor, matas vovvar och busas. Det var inga problem att få henne i säng ikväll om vi säger så.



Matar vovvarna


Ritar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0