SÖTASTE PÅSKKÄRRINGEN!



Visst är det en söt lite påskkärring som kommer här (med fräknar på hakan!...det var M som målade)



Nu har jag äntligen lyckats få över bilderna från kameran till datorn så här får ni se några fina bilder på den sötaste påskkärringen!

Thyra har ju under veckan ritat fina påskbrev och då tyckte jag det kunde vara kul om hon var en påskkärring när vi åkte till farmor och farfar för att lämna det...det tyckte INTE Thyra! Det var inget roligt alls att ha på sig förkläde och huckle så såfort vi kom innanför dörren åkte det av, men vi hann föreviga det! Idag gjorde vi ett nytt försök när vi åkte till majsan för att lämna hennes påskbrev men det var samma sak då.





Mammas söta lilla påskkärring har ingen kvast men ett paraply duger lika bra!


Vi firade svärmor som har fyllt år igår och då fick Thyra träffa alla sina kusiner så det var full fart från det att vi kom till det att vi åkte hem, sen somnade hon gott i bilen på vägen hem. Svärmor bjöd på goda frallor och det största påskägget jag sett fyllt med massa påskgodis! Alla barnen fick var sitt litet påskägg med godis att smaska på. Thyra var såå stolt som skulle gå omkring med sitt ägg själv precis som de större barnen.




Thyra som påskkärring



Såå stolt över sitt egna lilla påskägg


TACK FÖR ETT TREVLIGT KALAS OCH FÖR PÅSKÄGGET THYRA FICK!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0