STROSAR RUNT PÅ STAN I VÅRSOLEN


Charmiga lilla Thyra inviger nya mössan


Vilken underbar dag det har varit idag! Vi började dagen vid 06.30 idag med att M och Thyra gick upp och åt välling och såg på tv, jag fick sovmorgon till 07.30. Vi åt frukost i lugn och ro, kom på lite för sent att vi borde ätit ägg till frukost eftersom det är påsk men det får vi ta i morgon.



Redo för att göra stan


Vid 10 åkte vi fram på stan, vi skulle inte göra många ärenden så vi hade gott om tid att bara strosa runt vilket var jätteskönt i vårsolen. Oftast när vi åker fram är det så mycket vi ska göra så vi hinner inte njuta av att bara gå omkring. Thyra garderade sig för olika väder - solglasögon OCH paraply...sötis! Vi mötte upp mamma på torget för hon hade hittat en söt klänning till Thyra, en blå/vitrandig jättesöt klänning, blir jättefin med mörkblå eller vita strumpbyxor till och till sommaren funkar den bra som den är. Priset på barnkläder var så bra så det fick bli en klänning till, en jeansklänning som är perfekt att ha på förskolan.




Två fynd på torget idag. TACK mormor för klänningen!



Vi passade även på att ta en fika på uteserveringen och vi fick verkligen njuta av vårsolen. Det var fullt med folk över allt i stan och att få en plats vid något café var ju knappt att tänka på men vi hade lite tur.



Mys i vårsolen. Nya Pippiboken läses fligt.


Eftersom det var så fint väder idag fick Thyra inviga sin nya jacka och till en början mössan, men den åkte av efter ett tag antar att det blev för varmt borde kanske satsat på en solhatt idag i stället.


Sötnos i sin nya jacka och mössa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0