GE VARANDRA VÄRME OCH KÄRLEK

Lova att ge alla i din närhet värme och kärlek under julhelgen. Tänk på att julklappar inte är det viktigaste utan det allra viktigaste är att det finns någon där som bryr sig om dig. Det finns alldeles för många som fasar inför julhelgen, som inte har någon trygghet eller någon familj som finns där och bryr sig. Ägna en minut åt att verkligen tänka efter hur bra du har det på jul, njut och ge dina nära och kära en kram ♥ Man ska inte ha dåligt samvete för att man har det bra, utan ta vara på det. Men det skadar inte att tänka på alla barn och ungdomar som lider genom hela julhelgen, som oroar sig för vad som kommer hända, för mamma som är onykter och pappa som inte finns närvarande, för lillasyster som de vill skydda, för oron för var de ska sova i natt för att slippa allting. Hemska tankar men alltför vanliga tyvärr. Bästa julklappen vore en lugn och fridfull jul för ALLA...





Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag håller helt och hållet med dig. Önskar man kunde byta ut alla julklappar mot att alla skulle få ha det bra. Precis som du säger, tänk vad många barn det är som fasar inför helger som denna - som vet att när det är storhelg/lov tar mamma och pappa fram alkoholen och allt vad det innebär. Usch.



Stor kram till dig, varma människa!

2009-12-09 @ 21:50:10
Postat av: Emma

Å du skriver så fint! Blir helt rörd men också arg när jag tänker på hur en del barn har det över helgerna. Hoppas allt är bra med dig å familjen!

KRAM!

2009-12-10 @ 20:53:53
URL: http://ilivetshandelser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0