LITE SEN UPPDATERING

Här kommer en lite sen uppdatering av vår lördag då vi åkte till Göteborg för att skaffa oss lite julstämning. Vår tanke var att gå på liseberg på eftermiddagen så vi tog det ganska lugnt på morgonen och var väl framme i Göteborg runt lunch. Det går ju inte att åka till GBG utan att gå in i favvo-affären ZARA, så det var det första vi gjorde :) Hittade inte jättemycket men en klänning, ett par byxor och en kofta fick följa med hem....allt till Thyra så klart!

Cissi & Rickard var också i GBG så vi bestämde oss för att luncha tillsammans. Vi letade ett tag efter en restaurang som vi tänkte gå till men vi blev för hungriga så vi orkade inte leta mer (och tur var väl det för restaurangen fanns inte kvar). Efter en mysig och god lunch tillsammans åkte de vidare på fest och vi tog oss till Liseberg. Vi höll på att bli överkörda av en buss men som tur var gick det bra, trafiken i Götet är inte att leka med (iaf inte om man kommer från Lidköping :). Efter att letat parkering ett tag närmade vi oss ingången till Liseberg och det var inte bara vi som tänkte gå på Liseberg märkte vi - det var nämligen KÖ in, och då hade det ändå varit öppet ett par timmar! Väl inne var det hur mysigt som helst med alla lampor och all den mysiga miljön som de har skapar där inne. Tyvärr var det för mycket folk för att man skulle kunna gå omkring och njuta och bara mysa. Men vi åkte lite karuseller, spelade lite, kramade kaninerna och vinkade på tomten. Thyra hade växt lite sen vi var där i somras så nu fick hon åka lite fler karuseller och favoriten var nog Kaffekoppen. Jag var lite nervös för hur hon skulle reagera men hon tyckte det var skoj!

M's sammanfattning av kvällen var att han aldrig mer ville åka till Jul på Liseberg pga allt folk. Jag kan hålla med honom till viss del, för mycket folk men ändå jättemysigt. Det är väl inte så mycket annat att räkna med två veckor innan jul. Efter några timmar där inne frågade vi Thyra om hon ville åka mer karusell eller åka hem, åka hem blev svaret och sen tog det högst 30 sekunder så sov hon gott i vagnen :)



Julstämning på Liseberg


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej!

Va synd att det var så mycket folk men som du skrev, det var väl väntat 2 veckor innan jul. Är jätte sugen att åka till jul på Liseberg men det får bli nästa år.

Ha de fint! KRAM

2009-12-15 @ 21:30:57
URL: http://ilivetshandelser.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej!

Va synd att det var så mycket folk men som du skrev, det var väl väntat 2 veckor innan jul. Är jätte sugen att åka till jul på Liseberg men det får bli nästa år.

Ha de fint! KRAM

2009-12-15 @ 21:31:48
URL: http://ilivetshandelser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0