LEIAS DOP


Leias dop


Igår var vi bjudna till Lerum då Camillas och Linus lilla Leia skulle döpas. Vi höll på att inte komma dit i tid! Jag vet inte hur vi kunde bli så sena för vi tyckte vi körde hemifrån i god tid...tydligen inte. Men M gasade på rejält så vi var vid kyrkan ca 10 min innan dopet började. Leia var såååå SÖT i sin dopklänning och hon var vaken hela ceremonin och verkade så nöjd och glad. Efteråt var vi bjudna hem till Camilla och Linus och där väntade en stor buffé med massor av bullar, kakor och tårta. Det smakade verkligen jättegott. Thyra var hur nöjd som helst, "älskar den kakan" sa hon och pekade på en kladdkaka  :)



Thyra busar med de andra barnen



Leka i Leias babygym var skoj



Skönt att sova hos pappa efter att ha lekt MASSOR


Leia sov sig igenom kalaset hemma men vi var som tur var kvar lite längre efteråt så vi hann krama och gosa med henne. Man lever verkligen i nuet med Thyra och glömmer hur liten hon var i början och hur det var att ha en liten bebis. Leia är nog världens mest nöjda lilla unge, har knappt hört henne låta. Och SÖT är hon också!



Huvudpersonen för dagen ♥



Tack för att vi fick komma och vara med på Leia Svea Evelinas stora dag!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej gumman!

Tack själva för att ni kom och för den fina presenten Leia fick av er. Var så himla kul att se er igen :) Hoppas vi ses snart igen!



Kramar i massor!

2009-07-06 @ 09:03:24
URL: http://duarminskatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0