MYSIG DAG

Mysig dag, så skulle man kunna sammanfatta vår dag. Dagen började ganska soft här hemma med frukost tillsammans alla tre för en gång skull (antingen är det M som ligger och drar sig eller så är det Thyra som tittar på Bolibompa). Sen åkte vi ner till Jysk för att köpa en madrass till Thyras nya säng. Vi hittade en som var för lång men den gick bra att klippa av och då blev den perfekt. Thyra satte sig direkt i nya sängen och sa "fin", tar det som ett tecken på att hon gillar den.
Vi var även inne i stan och tittade efter en ny matta till Thyras rum men vi hittade ingen bra. Istället hittade vi farmor och farfar och passade då på att ta en fika tillsammans med dem.

Medan Thyra sov åkte M till Råda Sand i jakten på lite sand till sandlådan, och han kom hem med 4 säckar sand som han hade fått betala 20kr för. Ett riktigt kap med andra ord! Behöver jag nämna att det har gjorts en del kakor idag....
Så fort Thyra vaknade efter lunchnapen ställde vi in den nya sängen i hennes rum. Det kändes inte helt bra att ha sängen där vi hade den tidigare för den nya sängen är både längre och bredare. Så en ommöblering fick det bli och det blev riktigt bra!

När vi hade härjat klart i Thyras rum kom Malin, Oscar, Thea och Filippa på besök. Gissa om Thyra blev glad?! Trots att de bara stannade en liten stund hanns det med att både lekas i rummet, i trädgården och på lekplatsen. Thyra gillar verkligen sina kusiner! Strax efter att de hade åkt kom Cissi och Rikcard och då fortsatte lekandet. Vi bestämde att vi skulle gå ut och äta och dricka gott i morgon....längtar redan! Söta mormor och morfar ställer upp som barnvakt.

Jaaa, det var vår dag...en mysig dag fylld med roliga saker!


Kort från förra gången Cissi & Rickard var här. Thyra spexar med en väska och hon och Rickard ramlar omkull.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0