SEMESTERTRIPP TILL VIMMERBY

Nu är vi hemma efter tre härliga dagar i Vimmerby tillsammans med fam Andersson/Sabel. Tjejerna har haft kul tillsammans, och vi vuxna med! Vi hade hyrt ett litet gårdshus i centrala Vimmerby och det boendet visade sig vara toppen. Stugan var stor - 2 rum och kök - och hela trädgården var som en enda stor lekplats med sandlåda, gungor, snickarbod och målarbord. Tjejerna var överlyckliga över att få röja runt där.


Tjejerna leker i trädgården


Testar målarbordet lite


Första dagen strosade vi runt i Vimmerby och tåg ett litet tåg runt i staden. På kvällen grillade vi i trädgården där vi bodde. Tjejerna somnade ganska tidigt, trötta av all lek, så vi vuxna satte oss ute och spelade spel och drack gott.


Åker tåg runt i Vimmerby


Äter goda hamburgare


Nästa dag var det dags för det tjejerna väntat sååå på....ett besök på Astrid Lindgrens Värld. Innan vi åkte var vi oroliga för att det skulle regna den här dagen så vi packade med oss regnkläder, stövlar och paraply. Men oj så fel vi hade för det var strålande sol och säkert 25 grader varmt! Astrid Lindgrens Värld var verkligen toppen, perfekt för tjejerna och jättemysigt att gå omkring och titta i alla olika "världar" som fanns där. Höjdpunkterna var givetvis Pippi och Emil. Vart vi än gick letade Thyra efter Pippi eller Emil...sötisen.


Thyra på Lilla Gubben


Thyra och Hedda i Lilla Staden där allt var i tjejernas storlek


Åker flotte med pappa


Pippis hus


Emil jagas av sin pappa


De här tre dagarna kan sammanfattas som UNDERBARA - trevligt sällskap, tjejerna har haft skoj, vädret var bra, vi fick träffa Emil och Pippi...vad mer kan man begära!

Det som det kommer pratas om läääänge är det här...

Thyra fick sitta på Pipps axlar!!!!

Kommentarer
Postat av: fam sabel-andersson

Ja gud vilka härliga dagar vi hade! Vi är supernöjda alla tre, stort tack igen! :-) Hoppas ni mår bra idag? KRAMAR!

2009-07-27 @ 13:06:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0