THYRAS 2-ÅRSDAG

Vilket roligt födelsedagsfirande vi hade här igår! Thyra fyllde 2 år och det firades rejält! på eftermiddagen kom släkt och vänner och grattade vår lilla sessa. Hon fick så många paket och så mycket fint. Till en början var hon helt chockad över alla paket hon fick, men ganska snart förstod hon galoppen och öppnade paketen med full fart. Hon var såå glad och som mamma kände jag mig väldigt stolt över min lilla tjej.

Efter en hel del velande fram och tillbaka dukade vi till slut upp maten ute (tack för hjälpen alla som fick bära ut och in), och det visade sig att vi gjorde helt rätt för det blev en fin eftermiddag. Vi åt korv med bröd och senare glass och jordgubbar som är Thyras favorit. Thyra hade fullt upp hela kalaset, hon tillsammans med kusiner och sysslingar lekte med alla nya leksaker. När alla gäster gått hem var det svårt att få in thyra för att duscha rent henne, hon ville inte sluta leka med alla nya saker, men med lite hjälp från morbror Mikael gick det bra.

T A C K alla ni som var med och firade vår lilla sessa (som inte är så liten längre...) den här dagen kommer hon prata om läääänge!



Vår underbara tjej fyller två år


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0