DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG...

Nej, det blir verkligen inte alltid som man tänkt sig! Igår var planen att åka till Fam Ebefors-Rogersson i Lerum, men vi kom inte längre än till McDonalds här i stan innan vi fick vända om hem igen. M vaknade nämligen igår med världens huvudvärk som bara blev värre och värre så han fick åka hem och lägga sig och vila i någon timme innan vi bestämde oss för om vi skulle åka ner eller inte. Medan han vilade åkte jag och Thyra hem till mamma och pappa så Thyra fick busa av sig lite  :)



Så söt i sin nya klänning


Vid 12-tiden ringde jag hem till M för att höra hur han mådde och då hade huvudvärken inte släppt så vi fick ringa återbud till festen i Lerum  :( Vi som hade sett fram emot det här midsommarfirandet så mycket! Thyra pratade hela morgonen om att hon skulle leka med Leia och jaga Camilla...usch vilket dåligt samvete jag fick både gentemot Camilla och Linus som ordnat och grejet så inför igår men också inför lilla Thyra, men det är inget kul att åka bort och inte må bra! Så där stod vi hemma med alla våra väskor som vi packat bara några timmar tidigare, utan någon midsommarmat och utan jordgubbar och allt...det var verkligen inte vad vi hade föreställt oss när vi gick upp! Men det ordnade sig både med mat och jordgubbar!

M fick sova vidare och vid 16-tiden åkte vi ner för att dansa kring midsommarstången. Vi hade sådan tur med vädret att det höll upp och var riktigt varmt under dansen. Till en början var Thyra som alltid blyg och skulle sitta på min arm, men sen när de flesta hade packat ihop och var på väg hem DÅ börjar Thyra komma igång och dansade och skuttade omkring. Dansen kring midsommarstången kommer hon sent glömma för det pratade hon om hela kvällen sen; om grodorna och om björnen som sov och diket som vi åkte ner i...skönt att Thyra fick lite midsommarkänsla trots den dåliga starten på dagen.




Dans kring midsommarstången


På kvällen åkte vi en sväng ut till Strö där min bror och Maria och Jenny och Ola var. Vi grillade och hade det mysigt. Thyra hade fullt upp med att hålla koll på Lucas, kasta boll till honom, släppa in och ut honom genom grinden x antal gånger. Lucas kompis Nalle var också där så Thyra fick se upp för viftade han till med svanden for hon all världens väg  :) Tack söta ni för att vi fick komma förbi med så kort varsel!





Spontanbesök ute i Strö



Så trots att dagen började dåligt vände den och blev bra till slut! Tråkigt att vi inte kom iväg till våra vänner i Lerum men huvudsaken är ändå att vår lilla familj var tillsammans ♥



Kommentarer
Postat av: farmor

hur söt kan man vara.bra att allt ordnade sig till slut.

2009-06-20 @ 20:56:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0