GRILLTAJM UTE I STRÖ

Idag bjöd Thyra på sovmorgon till 8.45(!!) vet inte om vi sovit så länge någon gång det senaste året - skönt iaf! På förmiddagen gick vi till en stor lekplats där Thyra härjade runt för fullt. Annars var förmiddagen väldigt lung, när Thyra sov efter lunchen passade även vi på att slappa. Solen kom fram och det var riktigt varmt att sitta ute i solen...HÄRLIGT!

Vid 16-tiden åkte vi ut till brorsan och Maria ute i Strö, de bjöd på härlig grillning och supergod tårta (M´s nya favorit). Thyra hade fullt upp med att leka med Lucas, nu är hon inte längre rädd för honom utan nu säger hon ifrån om han blir för närgången och Lucas har lugnat sig han också så nu leker de riktigt bra tillsammans. Vi tog en sväng ner till bryggan för att se om det var tillräckligt mycket vatten för att sjösätta båten i morgon. Thyra ville genast åka ut i båten och bada. Nästa vecka ska det ju bli riktigt sommarväder så då kanske det blir en sväng ut på sjön.

Nu sitter vi i soffan mätta och trötta, tror vi snart lägger oss i sängen för att titta på TV/läsa en stund  men jag lär nog inte bli långvarig i boken ikväll...




Härlig stund ute i Strö idag



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0