MYSIG DAG

Idag har vi haft mysigt besök av Camilla, Linus och Leia. Det var så kul att träffa dem, det var över en månad sen sist. Lilla Leia hade så klart växt massor och ändrat utseende. Jag höll henne några gånger och kände varje gång att man glömmer så otroligt fort hur små de är i början.


Sötaste lilla Leia ♥


Thyra har pratat hela dagen om att de ska komma så hon blev jätteglad när de kom även om hon som alltid var blyg och försiktig i början. Vi åt god skinka och broccolipaj som M kockat ihop och sen gick vi ner till Skogshyddan för en fika. Tyvärr regnade det lite när vi gick men inte så farligt mycket. Tanken var att barnen skulle somna på vägen ner och Leia skötte sig utmärkt där men Thyra ville inte sova. Hon hängde ut genom regnskyddet och stod upp vagnen och busade, så hon fick vara vaken och vara med och fika. Efter en mysig pratstund gick vi hemåt igen och vem somnade då om inte Thyra - och då var klockan halv fyra, blev en vääääldigt sen vila idag!



Fika på Skogshyddan


Thyra och jag var nere i stan en dag och då kunde vi inte låta bli att köpa en liten present till Leia, hon har storlek 50/56 nu och det är ju som små dockkläder om man jämför med Thyras kläder. Thyra fick skriva på paketet och så här fint blev det...



Thyra har skrivit Leia och Thyra på paketet  :)


Thyra fick också ett paket och i det låg en helt underbart fin sommarklänning! Den kommer bli flitigt använd i sommar (om vädret vill...). Med sig hade de även ett jättefint paket med ljus och servetter från Sia. Camilla vet precis vad jag tycker om!



                   
Fina presenter från våra gäster




Tusen TACK för idag söta vänner! Det är alltid lika kul att träffa er och som tur är ses vi snart igen!





Kommentarer
Postat av: Camilla

Tack själva för allt vi fick hos er :) Leia ska allt använda klänningen snart...hoppas det kommer lite mer sol bara så det blir varmare :) Så himla kul att se er och snart ses vi juh igen!

KRAM

2009-06-08 @ 19:39:56
URL: http://duarminskatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0