"NY" TERASS

Dagarna rusar på i 120 här så jag hinner inte riktigt med! Om vi börjar med fredagen så hämtade jag Thyra som vanligt och vi åkte ner till stan för att lämna tillbaka lite kläder som tyvärr inte passade på Thyra (jättesöta jeanstights) och då träffade vi faster Malin och Thyras kusiner Oscar och Thea. Kul att träffa dem så där bara!

När M kom hem från jobbet cyklade vi iväg till Thyras kompis Olle för att planera lite semester tillsammans med dem. Ska bli jätteskoj att åka iväg tillsammans med dem. Vi har inte riktgit bestämt vart vi ska åka men det lutar åt härliga västkusten. Medan vi var iväg var svärmor och svärfar här och satte in glas på terassen - TUSEN TACK FÖR HJÄLPEN!! Vilken skillnad det blev med fönster, nu kan vi sitta där ute oavsett väder. De som bodde i huset innan oss var inte särskilt noga med terassen så det har varit några brädor som inte har varit målade så nu har vi äntligen tagit tag i det och börjar måla om terassen. Duktiga M har hållt på HELA dagen verkligen, men åh så fint det blir!



Svärfar och M jobbar hårt med terassen


Kommentarer
Postat av: Annelie

Vad roligt med en uppsnyggad uteplats! Vi ska också göra om vår altan lite, det är nästa projekt av alla trädgårdssysslor. Så skönt att kunna sitta ute med en filt om sig, även när det är lite kyligare!



Kram!

2009-06-07 @ 07:24:23
Postat av: Karin

Ja, det var på tiden att vi tog tag i vår terass. Vad ska ni göra med er uteplats??

Kram, kram

2009-06-07 @ 11:32:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0