SHOPPING MED OLYCKLIGT SLUT...

Dagen idag började jättebra! Jag och mamma åkte till Överby för att shoppa. Vi åkte själva utan både barn och karlar, kändes väldigt lyxigt att bara gå omkring i lugn och ro i affärerna utan att behöva passa mattider (gäller både Thyra och M) och barn som tröttnar (gäller mest Thyra). Vi fick båda med oss en hel del fint hem i påsarna! Jag hade lovat Thyra att jag skulle köpa en baddräkt till henne och som tur var hittade vi en jättefin på Polarn o Pyret. Så fort jag kom hem skulle hon prova baddräkten och sen ville hon inte ta den av sig...bara hoppas på det kanonväder som vi blivit lovade nästa vecka!


Vår lilla badtjej ♥



Nu till det mindre roliga! När vi åkte hem var det mycket trafik, många midsommarfirare som var på väg hem, så det blev en del kö vid en rondell. Vi uppmärksammade detta men inte de två bilarna bakom oss så de körde rakt in i oss! De hann bromsa lite men inte tillräckligt så helt plötsligt hör vi bara ett krasch och vi far framåt och sen tillbaka mot bilsätet. Usch, det var otäckt men tur i oturen blev det bara materiella skador. Vi fick stå där vid vägen och vänta på polis och bärgare. Vi lyckade bända ut den bit av bakdelen som var mest kvaddad och som låg emot däcket så vi behövde aldrig bärga bilen utan vi kunde köra hem den. Stackars mamma som fick bilen kvaddad! Bara hålla tummarna för att den går att laga så hon inte behöver skaffa sig en ny!


Mammas bil påkörd bakifrån



Kommentarer
Postat av: Anonym

Nej men gud! Fy vad trist när sådant händer, man vad skönt att ni klarade er utan skador!

Hoppas ni får en bra dag i Falköping idag, här är det snart jobb som gäller, nedräkning inför semestern nu! Hörs om onsdag, KRAMAR!/Sofia o Hedda

2009-06-22 @ 09:35:45
Postat av: farmor

Tåkigt när sådant händer men bilar går att fixa till.Hoppas att ni klarade era nackar o ryggar.

2009-06-22 @ 17:41:30
Postat av: Christin

Hur gick de med er då??Hoppas allt gick bra iaf...Kram

2009-06-22 @ 21:24:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0