SHOPPING

Jag var inne på HM en sväng idag och där hittade jag ju självklart fina kläder till Thyra. Jag tittade efter lite bra tröjor att ha på förskolan och det hittade jag, en mörkblå, långärmad tröja och en rosa t-shirt. Sen hittade jag även ett par jättefina sommarbyxor. Det var ett par vita (ag vet ingen bra färg till små barn men de var så fina att jag inte kunde låta bli) linnebyxor i trekvartsmodell...superfina! jEtt par söta knästrumpor fick det också bli.

När jag och Cissi var framme på stan i fredags såg jag ett par fina skor till Thyra inne på Stadium för bara 99kr, men då köpte jag dem inte vilket jag har ångrat. Så idag fick de följa med hem till Thyras stora förtjusning - hon älskar skor (undra vem hon brås på?!).


Fina kläder från HM


 



Ett riktigt kap


Kommentarer
Postat av: Sofia S

Verkligen ett kap! :-) Jag klickade hem två par till hedda igår från barnskospecialisten, riktigt bra sida, där står det exakt hur långa skorna är innuti osv.. kolla in där! men märkesskor kostar ju nästan samma som till oss vuxna! grr.. :-) Hoppas ni får en bra vecka! KRAMAR

2009-03-16 @ 21:41:00
Postat av: Sofia S

men vart tog min kommentar vägen? aja, skrev nog inget viktigt ändå.. Ville bara tipsa om att polarn har öppnat webshop. Livsfarligt :-)

2009-03-16 @ 21:43:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0