FOTBOLL OCH TOFFLOR

Det fina vädret gör att man inte vill vara inne så därför händer det inte så mycket här på bloggen idag, men nu har vi precis ätit och M och Thyra duschar så jag fick en minut över att sitta vid datorn.



Thyra och Oscar precis innan matchstart


Thyra bjöd på sovmorgon till 07.00 idag så det var en bra start på dagen och för en gång skull var vi rätt snabba med morgonfixet så strax innan 10 åkte vi iväg för att titta när Oscar spelade fotboll. Thyra sa "heja oscar" hela vägen ner till stan, sen pratade hon om Oscar nästan hela tiden när vi tittade. Oscar var jätteduktig och deras lag vann med 5-4 till slut!


Jubel när Oscars lag gjorde mål



Thea var också där och hon hade med sig sin sparkcykel som Thyra la beslag på direkt och kallade den för sin. Runt, runt, runt åkte Thyra på cykeln. När matchen var slut åkte vi vidare fram på stan.




Theas sparkcykel gillade Thyra


För några helger sen såg jag ett par bra tofflor till Thyra som skulle passa perfekt för henne att ha på terassen. Hon springer ju in och ut hela tiden så ett par enkla skor som hon kan ta på sig själv vore ju toppen. SÅ idag fick det bli ett par, M köpte sig också ett par så vi fick lite rabatt...aldrig fel  =)



Thyras nya tofflor...fina va?!



Testar att spela fotboll i de nya tofflorna...och det verkar funka bra!


Det blev lite knasigt med maten för Thyra idag eftersom vi inte kom fram på stan förrän vid 11, men det löste vi bra med en korv med bröd. Kolla in hur snygg hon är i vagnen med glasögon och korv och bröd i handen...tuffing!










Kommentarer
Postat av: Malin

Jag tycker att prinsessan bajs korv e hel cool saknar henne kommer en dag i veckan å kidnappar heenne=)Kram från faster

2009-05-10 @ 16:19:32
Postat av: Karin

Det är bara att komma förbi, vi alla tycker om dina besök!!

KRAM

2009-05-11 @ 12:42:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0