HOS CISSI & RICKARD

Igår kväll var vi bjudna hem till Cissi & Rickard. Vi kom dit vid 18 och var inte hemma förrän vid 01.30 och sen upp idag vid 07...men den lilla sömnen kan vi ta för vi hade en sååå trevlig kväll igår!




Leka i duschen var vääääldigt skoj!


Thyra är väldigt förtjust i både Cissi och Rickard så det var inga bekymmer att ha henne med sig. Hon röjde runt ända till 22! När vi kom dit hade de dukat upp en riktig grillbuffé i köket med hamburgare och en massa tillbehör, lika gott som alltid hemma hos dem! Efteråt bjöds det på smarrig chokladpudding, Thyra ville bara ha mer och mer och mer.



Thyra smaskar i sig av den goda chokladpuddingen


Thyra var inte så pigg på att sova vid 20-tiden som hon brukar så hon fick vara med uppe så länge hon orkade, och hon hade verkligen fullt upp! Hon lekte med leksakslådan som Cissi och Rickard hade gjort i ordning, hon tittade på Bamse, hon busade med Cissi, hon var med oss och sjöng...ja hon hade verkligen hur kul som helst! Till slut var det dags att ta på sig pyjamase och sova, då dög det inte med mamma utan det skulle vara Cissi som bytte på henne. Vi lade henne i gästsängen, första gången hon fick sova i riktig säng ensam. Hon somnade när grabbarna väl hade slutat yla till Sing-Star  =) Efter ett tag hör vi en duns och hittar Thyra liggande på golvet, stackars lilla sessan! Men hon somnade snabbt om på en madrass på golvet i stället.



Sover på golvet istället för sängen, säkrare så!


Kvällen var som sagt väldigt trevlig och vi hade som vanligt massor att prata om, och som alltdi blev det lite Sing Star. Vid lagtävlingarna vann vi tjejer (som vanligt!!) men det bästa av allt var ändå när Marcus och Rickard sjöng Disneylåtar och framför allt en sång från Lejon Kungen tror jag....toner som jag ALDRIG kommer glömma!!



Två sångfåglar



Thyra ville också vara med och sjunga ♥



Tack för en trevlig kväll, det får vi göra om snart!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0