KALAS UTE I STRÖ

Nu har vi precis landat i soffan efter en eftermiddag och kväll ute i Strö tillsammans med majsan, mormor, morfar, mikael, maris och lucas, vi firade att mikael fyllt år. När vi kom ute vid femtiden värmde solen väldigt skönt och Mikael var i full gång med att grilla.




Dagens grillmästare


Mikael och Maria dukade upp ett helt bord fullt med gott från grillen. Det fanns massa goda tillbehör till både korven och hamburgaren....det smakade smaskens! Thyra åt hamburgare och fick nästan i sig en hel fast utan bröd så klart. Hon är rolig hamburgare äter hon utan bröd och korv och bröd äter hon utan korv.




Den goda grillbuffén




Här är alla i fullgång med att äta


Efter mat och tårta (Klings glasstårta, det för minnet tillbaka till alla skolavslutningar man varit med om...) var det dags för Mikael att öppna paket. Thyra hjälpte glatt till och var ivrig med att testa alla saker han fick.




Mikael fick en skön hängmatta av Maria, den testade nästan alla och den fick mycket bra betyg



Thyra var som alltid lite tillbakadragen i början, hela vägen ut i bilen pratade hon om att hon skulle säga "grattis" till Mikael och både han och Maria skull få kramar, men så fort vi kom fram blev hon blyg. När blygheten väl släppte var det full fart (och lite till!!), hon körde till och med slut på Lucas!!  På vägen hem somnade hon gott i bilen. Den här eftermiddagen/kvällen kommer hon prata om länge, får se till att göra om den snart igen!




Thyra och mormor leker


TACK FÖR ETT TREVLIGT KALAS!!
HOPPAS VI SES SNART IGEN!!





Kommentarer
Postat av: Lucas

Hej och tack för senast!

Efter att ni var här sov jag så gott som 24 timmar i streck!

Snart är det sommar och då kan vi ut och åka båt!



Voff!

Lucas

2009-05-06 @ 08:08:43
URL: http://www.webma.nu/lucas

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0