VÅR MYSIGA EFTERMIDDAG


Thyra och Hedda leker tillsammans



Vi har haft en jättemysig eftermiddag tillsammans med Fam Andersson-Sabel. Hedda och Thyra lekte jättebra tillsammans; de sprang omkring, drack vatten, byggde med lego och kastade boll tillsammans. Det var jättemysigt att se tjejerna gå omkring och greja. De har följts åt sen de var bara några dagar gamla (var till och med på BB samtidigt) och nu är det två snart två-åriga flickor som snattrar och springer omkring.

Vädret var kanon så vi satt ute på gräset och pratade medan tjejerna lekte, sen var det dags att tända grillen och äta en smarrig grillbuffé bestående av korv med bröd och hambrugare med bröd och tillbehör så klart. Sofia och Marcus hade med sig jordgubbar och glass som vi smaskade i oss efter maten. Det smakade smaskens och man fick lite midsommarkänsla.



Vi äter goda jordgubbar med glass



I sommar ska vi åka på semester tillsammans med Sofia, Marcus och Hedda och det kommer bli jätteskoj för tjejerna fungerar så bra tillsammans och vi har alla väldigt trevligt tillsammans. Jag är jätteglad att vi hamnade i samma föräldragrupp och har fortsatt att umgås. Vi har ju inte så många kompisar som har barn än, även om det börjar ploppa upp några nu så är de ju inte i samma ålder som Thyra, så det är kul att ha några som är i precis samma situation som oss att umgås med. Vänner kan man inte få för många av!



Thyra testar Sofias skor



Hedda visar upp sina fina solglasögon


Hoppas på fler mysiga grillkvällar i sommar!



Kommentarer
Postat av: Sofia S

Absolut! Det hoppas vi också på :-) Stort tack för idag, vi ses snart igen!! KRAMAR!!

2009-05-23 @ 22:06:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0