VI HAR "MAJAT"


Här hamnade vi på vår "majning"


Första maj är här och det innebär ju "majning". Eftersom det var så fint väder idag bestämde vi oss också för att maja och M fick bestämma vart vi skulle åka...en härlig cykeltur till Sjölunda blev det! Det var lite kallt när vi cyklade men vid Sjölunda kom det inte åt att blåsa så där värmde solen skönt.

Thyra såg en lekplats det första hon gjorde och blev överlycklig! Det var inte lätt att få med henne där ifrån, men M och jag ville gå ner till vattnet så M lockade med att hon kunde plaska i vattnet....skulle han inte ha gjort! Thyra som älskar vatten blev givetvis jätteglad och sprang mot vattnet, med noll ombyten med sig vill man inte ha ett blött barn! Vi fick få henne på andra idéer så vi kastade stenar i vattnet istället, det köpte hon som tur va!




Spanar in vattnet



Tittar på M som kastar macka med stenar...



... och det ville givetvis Thyra också prova


Vi hade packat med oss en fikakorg så vi satte oss i solen och myste med kaffe, festis och kex. Thyra hann faktiskt sitta ner en kort stund och dricka lite festis sen var det lekplatsen som gällde.



Mysig fikastund i solen



Festis är GOTT!



Lekplatsen var nog det bästa med hela utflykten enligt Thyra


Det var en mysig liten utflykt vi gjorde, tyvärr är Thyra dålig i magen så efter två blöjbyten var vi tvungna att åka tillbaka hem, men då närmade sig klockan ändå matdags så det gjorde inte så mycket. Vi cyklade förbi "vår" tomt på vägen hem och det var två hus som var i gång att byggas där, får se hur/när det blir dags för oss.

Nu ska jag gå ut i solen en sväng, får passa på medan sessan sover. Man måste ju tänka att man ska vara LEDIG också när det är sådana här långhelger, jag är dålig på att tänka på det utan har alltid massor med saker som jag ska hinna med att göra, men idag ska jag vara bara LEDIG ett tag nu...härligt!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0