GRÅ VARDAG

Orkar egentligen inte skriva något för det händer inte så mycket här just nu. Det är vardag och det rullar på precis som alla andra vardagar...man går upp vid samma tid varje dag, gör samma morgonrutiner (skulle nog kunna göra dem i sömnen), jobb/förskolan, hem, laga mat, leka i några timmar, läggningsrutiner, slapp i soffan, sova och sen börjar det om igen. Usch jag tycker inte om när vardagen blir för trist och upprepad, sen att det är grått dygnet runt gör det inte bättre. Men men, det är bara att bita ihop och ha siktet inställt på helgerna och julen då det blir mer tid till familjen och vännerna.

I morgon ska vi på ett möte med en husfirma så lite variation blir det den här veckan ;)



En bild att längta tillbaka till....en av sommarens varmaste dagar!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Gud vilken härlig sommarbild! Det känns så långt borta just nu.. Tycker också att det känns lite grått o trist nu. Kollade vädret i morses och bättre verkar det ju inte bli.. Ser fram emot december med VFU, jul, mys med familjen osv. Vi får boka in en ny dejt snart så har vi något att se fram emot :-)

Såg att mitt meddelande inte kom fram, skrev ett långt inlägg om hur bra vi trivs i ert sällskap och hur skoj det var när ni var hemma hos oss osv. Tack i allafall! :-)



Nu ska jag plugga quizz, sedan väntar en två timmar lång "redovisnings-diskussion" i ett forum där varje inlägg vi gör kommer bedömmas och vara viktigt för vårt betyg samtidigt som du ska föra diskussionen vidare och läsa vad alla andra skriver.. -ja du hör ju, gud, tar aldrig den här kursen slut? ;-)



Kram på er och trevlig onsdag! Lycka till på husmötet idag.

2009-11-04 @ 08:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0