LITE UPPDATERING AV HELGEN SOM GÅTT

Jaha, så har ännu en helg passerat (och snart kommer en ny!). Den här helgen bjöd på lite av varje; som vanligt startade den med fredagsmys med familjen, lördagen spenderades med "tjejerna" i tjejmiddagsgänget, kvällen vigdes åt Svenska Landslaget och söndagen innebar söndagsmiddag i Järpås för att sammanfatta lite kort.

Innan vi kom iväg till Järpås i söndags härjade Thyra runt här hemma och snabb som hon är hinner hon med ganska mycket på kort tid. Det märks att hon tar efter ALLT vi gör för vi hittade henne sittandes i vår säng och klippa naglarna på apan och sen satt hon i köket och plattade håret...sötnos!



Det ska börjas i tid...2 år och redan fast i plattångsträsket ;)

I Järpås bjöds det på söndagsmiddag och hela familjen var samlad. Roligt att träffa alla, det känns som att det var längesen nu. Alla har fullt upp på var sitt håll så då passar det perfekt med en storsamling så här. Efter maten var vi alla mätta så då passade det bra med ett varv i tipspromenadspåret. Thyra sov gott i sin vagn hela varvet. 8 rätt lyckades jag få ihop, bäst av oss hade 9. Någon bingo fick jag inte heller, men som tur var fanns det snälla själar som delade med sig av sin vinst :)



Tipspromenad i Järpåsskogen

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0