TRÄDGÅRDSARBETE

Herregud vad vi har varit duktiga idag! Vi har fått massor gjort både inne och ute. Hela familjen var ute i trädgården och grejade i eftermiddags. Thyra ska hjälpa till med allt och det är roligt för då kan vi greja tillsammans, då behöver inte en av oss passa eller leka med henne. Efter ett tag tröttnade hon och tog en sväng med sin cykel. Hon är för rolig när hon ska cykla för efter en liten stund kliver hon av cykeln och böjer sig ner och tittar på olika delar av cykeln och drar och känner lite och säger "funkar" - en säkerhetskontroll helt enkelt :)



Här grejas det för fullt. Älskade lilla familj ♥


Thyra gillar att läsa och allra helst ska vi läsa för henne, men ganska ofta hittar vi henne i hennes säng eller i fåtöljen uppkrupen med en bok och "läser". Hon har världens komihåg för hon återberättar boken när hon sitter och "läser"...sötis! :)

Det hör inte till vanligheterna att jag är vaken så här sent en söndag, men imorgon jobbar vi till 19 för vi ska till Äventyrsgården i Källby med jobbet så då får vi börja 9.30 imorgon om vi vill och det VILL jag. Nu har jag och M bäddat ner oss i sängen och ska fortsätta titta på Kommissarien och havet på 4:an.

GOD NATT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0