VÅR WEEKEND I OLOFSTORP

Vi har haft en toppenhelg med våra vänner i Olofstorp. Vi har umgåtts och haft det trevligt tillsammans. Thyra och Leia har närmat sig varandra på ett helt annat sätt än tidigare. Nu var ju Leia med mycket mer och skrattade så fort Thyra kom i närheten och Thyra kunde ge henne lite leksaker och greja lite med henne. Till sommaren kommer de säkert kunna leka tillsammans :)



VÄNNER ♥


Jag och Camilla gjorde stan på lördagen och kom hem med några påsar var ;) Det var supermysigt att få egen girl-tid tillsammans och bara gå och prata och shoppa i lugn och ro...precis som förr i tiden :) Killarna fick ta hand om småtjejerna under tiden och de hade nog en trevlig stund tillsammans de med, även om de hade lite mer fullt upp :)



Leias gåstol var rolig...


...precis som babygymmet!



Vår älskade sessa!


På kvällen åt vi god thailändskmat. Jag hade aldrig ätit thailändskmat förut men det var jättegott! Så nu kan vi utöka vår matsedel lite :) När småtjejerna lagt sig spelade vi spel tillsammans och vi fick oss en hel del skratt. Jag säger bara "Petra" :)



Mycket skratt blev det :)


Thyra bjöd på lite sovmorgon på söndagen, väldigt skönt med tanke på att vi kom i säng ganska sent kvällen innan. Vi tog det lugnt på morgonen och åt fukost tillsammans. Skönt att bara vara utan att ha en massa tider att passa som det annars brukar vara på helgerna. När vi hade packat ihop alla våra saker åkte vi till Husknuten inne i Göteborg för att kolla in lite hus så vi kan planera vårt drömhus mer. Efter några timmar det och lunch på Burger King var det dags att krama hej då till våra underbara vänner som skulle åka på mysigt babysim och vi skulle åka hem.


Söta Leia ♥


Tack underbara vänner för den här helgen, den kommer vi leva LÄNGE på! Hoppas vi ses snart igen, kanske redan till helgen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0